Vízszerelés kipletykálása a hobbiboltban

Tegnapelőtt elfogyott a textil festékem így bementem egy a házunkhoz nagyon közeli hobbiboltba, ahol az eladó lánnyal már nagyon kiskorunk óta ismerjük egymást, így tudtam, hogy ez egy hosszabb vásárlás lesz, hiszen ilyenkor mindig beszélgetünk, egy jó fél órát mielőtt visszaindulok haza. Ez aznap sem lett másképp, hiszen már azzal a mondattal indított, hogy „Képzeld mi történt”, itt már tudtam, hogy ezen a történeten jót fogok szórakozni. Azt mesélte, hogy tegnap a szomszédjuknál eldugult a lefolyó, de olyan szinten hogy már ők sem tudták megoldani így azonnal vízszerelőt kellett keresniük, mert estére vendégségbe jöttek hozzájuk a szülők. Elkeseredésükben pedig az eladó lány apukájához fordultak segítségért.

Így került szóba a vizszereles.net, mert az apukája már réges-rég halott róluk és nagyon szimpatikusak voltak neki hallás alapján így ő maga is elmentette az oldalt és az elérhetőségüket, baj esetére. A szomszéd még sosem hallott róluk így az apuka felpattintotta a laptopját és elkezdte mutogatni, mint egy prezentációt vagy legalábbis mintha ő lenne az egyik marketinges szakemberük. Ezen a barátnőm nagyon jót mulatott, meg is jegyezte, hogy látnom kellett volna, olyan lelkes volt, mintha a saját vállalkozásáról beszélt volna. Először a kezdőlap bemutatásával kezdte, megmutatta, hogy látható helyen ott van az elérhetőségük, és hogy van egy külön menüpont kifejezetten a dugulás elhárításról, meg még rengeteg más vízszereléssel kapcsolatos szolgáltatásról, ahol részletezik, hogy mit tehetünk jelen esetben a dugulás megelőzése érdekében, mit ne tegyünk, ha már eljött a baj és hogy milyen referenciával tudják ezt a problémát megoldani.

Majd elmagyarázta, hogy nem csak azért jó ez, mert látványosan profi szakemberekről beszélhetünk, hanem mert a vizszereles.net SOS vízszerelést is vállal, ami azt jelenti, hogy akár 1-2 órán belül kijönnek így az esti vendég fogadásra meg is lenne oldva a probléma.A szomszédnak nagyon tetszett a szolgáltatás, sőt véleménye szerint már magával a weboldallal elnyerték tetszését és bizalmát, hiszen való igaz hogy nagyon alaposan lett elkészítve és hatalmas plusz pont hogy ennyire segítőkészek az ügyfeleikkel szemben, sajnos ez manapság nem mindenhol van így. A szomszéd végül felettébb hálásan elköszönt és azt mondta, hogy, mindenképpen megfogadja az apja tanácsát, ezután a barátnőm nem tudja mi történt, de azt látta reggel mikor jött munkába, hogy a szülők kocsija ott áll, így gondolja hogy meg lett oldva a probléma. Annyira szimpatikussá váltak nekem a történet alapján, hogy végül még én magam is elkértem az oldal címét és anyukáméknak is el fogom mesélni, hiszen ma már nagyon nehéz megbízható szakembereket találni és ezt sajnos tapasztalatból mondom.