A legkreatívabb és legizgalmasabb fogászati beavatkozás

Csak egy viszonylag rutin vizsgálatra, és egy fogfehérítésre mentem ehhez a fogorvoshoz: fogorvosbudapest.info, de a honlapjukon annyi információ van, hogy végül mindent elolvastam a legizgalmasabb fogászati beavatkozásról, ami nem más, mint az implantátum beültetés.

Már egy jó ideje ide járok fogorvoshoz, mert közel van nekem, a híre is jó és még sosem volt problémám velük. A honlapjukon majdnem minden kezelésről sok információt írnak le, ezáltal a kezelésre érkező páciensek tudnak kérdezni, van már egy kis alaptudásuk mindennel kapcsolatban, így az igazán lényeges dolgokról tudnak beszélgetni a fogorvossal.

Eredetileg a fogkő leszedésről szerettem volna pár információt megtudni, mert elfelejtettem megkérdezni a telefonos időpont foglaláskor, hogy ultrahanggal csinálják-e a fogkő szedést.

De végül annyira elvesztem a rengeteg érdekes információban, hogy a fogkő már nem is érdekelt.

egy elég izgalmas módszerről olvastam. Az implantátum beültetés ragadta meg a figyelmemet. nem is tudtam , hogy létezik ilyesmi! Mondjuk egy elég modern fogászatról beszélünk, ahol a fogorvosok folyamatosan továbbképzik magukat, hogy lépést tartsanak a szakmával.

Az implantátum beültetés lényege, hogy közvetlenül a csontba fúrnak egy csavar szerű dolgot, amin aztán megindul a csontképződés, és valójában így egy új foga lesz az embernek. Ez egyébként egy kicsit bonyolult, hosszas előkészületeket igénylő eljárás, de az eredmény nagyban javíthatja a páciens életminőségét, ezért sokszor javasolják.

Elég érdekes téma ez az implantátum beültetés, a fogorvosbudapest.info oldalon részletesen le van írva a menete is.

Az biztos, hogyha nekem hasonló beavatkozásra lenne szükségem, biztosan erre a fogászatra jönnék, mert itt nagyon jól képzettek a fogorvosok, sok tapasztalatuk van, nem csak a rutin eljárásokkal, hanem a különleges eljárásokkal kapcsolatban is . Szeretek ide járni, mert nagyon kedves a fogorvosom, érti a munkáját és gyorsan is dolgozik. Igaz, eddig nem voltak nagy problémák a fogaimmal, de remélem, ez így is fog maradni.

Ha nincs is szükségem kifejezetten implantátum beültetésre, akkor is jó tudni, hogyha bármi komolyabb bajom lenen a fogsorommal, azt is rábízhatnám a kedvenc fogorvosomra ebben a budapesti fogászatban!