A mai kreatívkodáson a plasztikai sebészet volt a téma

A mai kreatív órán a plasztiki sebészetről beszélgettünk, mivel az egyik szakkör tag foglalt egy időpontot a plasztika.info.hu oldalon.

Egy ideje sokat beszélt arról, hogy mivel egy betegség miatt sokat fogyott, nagyon lóg a bőre, s mivel már nem fiatal, nem is tud olyan ütemben visszahúzódni, ahogyan kellene Ezért döntött úgy hogy felkeresi a plasztika.info.hu oldalt, és foglal magának egy időpontot konzultációra.

A plasztika.info.hu oldalon nagyon sok mindent lehet olvasni a plasztikai sebészetről, az egyes beavatkozásokról, és mivel ezeket végig is olvasta, természetesen most erről mesélt nekünk elég sokat.

Meg tudom érteni, hiszen nagyon izgalmas és egyben ijesztő lehet a plasztikai sebészet, de biztosan sokkal jobban fogja érezni magát a bőrében, ha végre tényleg ráveszi magát a műtétre. Nem kellemes úgy élni, hogy nem tud megfelelni magának az ember.

Kicsit aggódtam érte, hogy esetleg felelőtlenül választott plasztikai sebészetet, de szerencsére alaposan megfontolta a döntését.

A plasztika.info.hu oldal ugyanis annak a cégnek az oldala, ahol Dr. Kelemen Ottó is dolgozik. Az ajánlások és vélemények alapján Ő egy nagyon jó szakember, aki mér nagyon rég benne van a szakmában. Valószínűleg neki ez a beavatkozás semmilyen nehézséget nem fog okozni, mondhatni, hogy ez már egy rutin feladat a részére.

plasztika.info.hu
plasztika.info.hu

itt az oldalon több beavatkozásról is lehet olvasni, de szerintem a rengeteg műtét közül a hasplasztika lesz az, amit a szakkör társam szeretne.

Itt nagyon bőven ki van fejtve, mit takar ez a hasplasztika, hogy mi ennek a menete. Elsőre minden műtét ijesztőnek tűnik.

A plasztika.info.hu oldalon olvastam, hogy a hasplasztikának is több módszere van, az első, konzultációs alkalommal gondolom arról fognak beszélni, melyiket szeretné, és melyiket ajánlja neki az orvos.

Örülök, hogy megtalálta ezt az oldalt, hogy egy kicsit mélyebben bele ásta magát a plasztikai sebészetbe, mert így végre meg merte lépni a dolgot és lehetőleg minél hamarabb sort kerítenek majd a műtétre és újra boldog lehet majd a bőrében. Egyébként egy elég jó hírű, neves klinikát választott, így szerinte nem lesz semmi gond a műtéttel.