Hobbim a motorszerelés és a motortire.hu lehetővé is teszi azt!

Imádom a járműveket, legyen szó autóról vagy motorról, esetleg csak egy kis robogóról. A hobbimmá vált a bütykölésük, szeretek nem csupán szerelni, de motorokat építeni is. Így alakult azt, hogy sikerült megépíteni az első kis robogómat teljesen a nulláról, melyet el szerettem volna vinni most már élesben is körbe mutatni a városban. Egy volt a bökkenő: nem volt egy menő motorgumim. Szerencsére itt bukkant fel a motortire.hu, ahol mindent megtaláltam, amire csak szükségem volt. Pont gumiabroncsot keresel? Jó helyen jársz – mondhatnám úgy is, hogy a legjobb helyen!

Már nagyon sokszor rendeltem tőlük, mivel – ahogy már említettem is – imádok motorokat szerelni. Sokszor hozták ide a járművüket a barátok és ekkor mindig a motortire.hu-hoz fordultam, hiszen minden fajta gumit megtalálok. Sportmotorra való, vagy robogó gumi kell? Nem probléma, itt mindent megtalálsz utcait, városit, sport-túrát vagy amit csak keresel. Egyaránt értékesítenek használt és új gumikat is, amennyiben kicsit szűkösebb kerettel rendelkeznél, de sürgősen szükséged van egy motorgumira.

motortire.hu
A motorozás élmény, így elengedhetetlen kelléke a megfelelő motorgumi, melyet a motortire.hu biztosít számunkra!

Ami plusz pozitívum mellettük az az, hogy a kiszállítás is valami eszméletlenül gyors. Nem csupán a választás megy gördülékenyen a kiválóan megtervezett szűrő segítségével, melyen minden paramétert be lehet állítani, de az ügyintézés is villámsebességgel történik. Kezdjük ott, hogy a szükséges tényezőket már a szűrőben be tudjuk állítani, így nem kell külön bogarászni a termékeket egyesével, hogy mi felel meg a kritériumoknak.

Kiválaszthatom a kategóriát, a szélességet, magasságot, átmérőt és a márkát is. Kell ennél több? A kategória szűrő már így gyönyörűen leszűkíti a találatokat, viszont a céltudatos vásárlók így azonnal megtalálhatják azt, amit keresnek. És már a kosárban is landolt a termék. Tényleg ilyen egyszerű lenne? Igen!

Az átvétel módját egy kattintással tudjuk kiválasztani két lehetőség közül. Amennyiben a fővárosban lakunk van lehetőségünk arra, hogy leugorjunk hozzájuk a telephelyükre és ne kelljen szállítási költséget fizetnünk. Ha viszont az ország valamely szegletében élünk, akkor élhetünk a házhozszállítás szolgáltatással, mely szerencsére bárhova érvényes Magyarország határain belül.

A fizetésen sem kell izgulni, hiszen nem kötelező azonnal, online kifizetni semmit, elég az átvételkor. Ezáltal van lehetőség arra, hogy a rendelésünket visszamondhassuk időben úgy, hogy nem fizettünk még semmit, így nem kell várnunk az összes visszaérkezésére, ami tudjuk mindannyian, hogy mennyire idegőrlő. Itt elég a futárnak vagy a helyszínen kifizetni készpénzzel vagy bankkártyával. Semmi kellemetlen online pötyögés, ott helyben ki tudjuk fizetni. Na de mikor?

Délelőtt adtad le a rendelésedet? A következő munkanapon már nálad is lesznek a termékek, hiszen ilyen fénysebességgel dolgozza fel a motortire.hu a rendeléseket. Hívhatjuk SOS gumiszállításnak is, olyannyira szuperek. Meggyőztelek már Téged, hogy ők jelentik a legjobb választást?

Számos pozitívumot tudnék még felsorolni mellettük, de nem szeretném feleslegesen koptatni a billentyűzetemet, inkább hagyom, hogy maga az oldal beszéljen helyettem. Látogass el Te is a motortire.hu webshopjára és azonnal meg fogod érteni azt, hogy miért is ők a legjobbak!