Az arcápoláshoz nincs szükség kreativitásra

Sok minden igényel némi kreatív vénát, de szerencsére az arcápolás nem olyan tevékenység, amihez szükség lenne kreativitásra, elegendő, ha rendelkezésünkre áll a megfelelő termékcsalád. Most bemutatom nektek azt a biokozmetikumot, amit már egy ideje használunk a barátnőimmel, és teljesen le vagyunk nyűgözve tőle. Rövid időn belül látványos változásokat értünk el vele mindannyian.

Florence® Biokozmetikumok – Bio minősítésű kozmetikumok, Európa legtöbbet eladott arcszérumával

Az olaszországi AIAB biokozmetikai minősítéssel rendelkező olasz kozmetikumok Magyarországon is elérhetők a Florence Bio webáruházból. Egyszerű, jól ismert online rendeléssel néhány napon belül hozzájuthatunk olyan tonikhoz, arckrémhez, szérumhoz, amelyeknek az eredménye bizonyítottan tesztelve vannak, és persze a jól ismert előtte és utána fotók is ezt támasztják alá, amik szintén elérhetőek az oldalon.

A csiganyál krém kivételével mindegyik termék vegán kozmetikum, a csigákról pedig teljes odafigyeléssel és a legnagyob biztonságban, sérülésmentesen gyűjtik be a csiganyálat. A csiganyálakat biztosító csigák egy csodálatos csigafarmon élnek, ahol boldogan legelésznek egy-egy csiganyál begyűjtés között. Csak hetente egyszer történik meg a gyűjtés, és az is rövid ideig tart.

A bio arctisztító tej, arctonik, C-vitamin arcszérum és anti-aging hidratáló arckrém külön-külön is megrendelhető, de az arcápolási rutin csomagot választva kedvezőbb áron lehet ezekhez a termékekhez jutni, így érdemes a csomagot választani.

A Florence® Biokozmetikumok – Bio minősítésű kozmetikumok, Európa legtöbbet eladott arcszérumával weboldalon részletesen lehet olvasni a bio minősítésről, és még egy blog is található az oldalon, ahol rengeteg hasznos tanácsot lehet olvasni az arcápolással és a termékek használatával kapcsolatban, de persze szó sincs arról, hogy ez olyan bonyolult folyamat lenne, hiszen az arctisztító tejet egyszerűen vattakoronggal kell felvinni az arcra reggel és este, majd pedig le kell öblíteni. Az arctonikot is reggel és este kell használni, ugyanúgy egy vattakorong segítségével kell felvinni az arcra. A hidratáló arckrém használata előtt kell a C-vitamin arcszérumot felvinni az arcra, valamint mindkettőt lehet használni a nyakon és a dekoltázson is. Látjátok, milyen egyszerű?