A fotósarok ötlete már első hallásra teljesen rabul ejtett

Nagyon szeretem a kreatív ötleteket. Szerintem körülbelül kismillió-hatszázezer kézműves technikát ismerek, szóval rengeteg módon tudok apró és imádnivaló ajándékokat készíteni bárkinek.

Eredetileg az volt a tervem, hogy az esküvőmön résztvevő barátoknak és ismerősöknek is készítek valami apróságot kézzel. De ahogy egyre jobban beindulnak a különböző szervezéssel kapcsolatos dolgok (plusz mellette ott van a munka is), egyre inkább belátom: erre már tényleg nem lesz időm.

Hála azonban egy ismerősnek, mégsem maradnak ötletes és egyedi ajándék nélkül a vendégeink. Az ismerősöm ugyanis, akivel a múlt héten összefutottam, mesélte, hogy nemrég egy céges partin járt, ahol látott egy selfiegépes fotósarkot. A weboldal címét is megadta, ahol jobban utánanézhetek a dolognak. Így hazaérve rá is kerestem a selfiegep.hu weboldalra.

Selfiegép bérlése bármilyen rendezvényre

A selfiegep.hu egy olyan weboldal, ahonnan selfiegép szolgáltatást bérelhetünk mindenféle rendezvényre. A gép lényegében egy kisméretű fotóautomata, melyben minden (tükörreflexes kamera, menő vaku, egyebek) megvan, ami ahhoz kell, hogy profi képek készüljenek. Ráadásul nagyon könnyű kezelni, és a kész képeket azonnal ki is nyomtatja.

A selfiegép bérlés remek lehetőség bárkinek, aki feldobna egy rendezvényt valami izgalmas és újszerű, maradandó élményt adó kellékkel. Ráadásul a fényképek formájában a résztvevők apró, kedves és egyedi ajándékkal a zsebükben térhetnek haza.

A selfiegep.hu alapszolgáltatásában mindent megkapunk, ami ahhoz kell, hogy a selfiegép valódi élményt nyújtson. Korlátlan számú képet készíthetünk. A fotósarokban a gép mellett vicces kiegészítőket helyeznek el a még tökéletesebb fotókhoz. A cég munkatársa pedig a bérlés teljes idejére velünk marad, hogy minden gördülékenyen menjen. A selfiegép 4, 6 vagy 8 órára bérelhető. Az alapszolgáltatás árai a weboldalon pontosan fel vannak tüntetve.

Az alapszolgáltatásban a képek fehér háttér előtt készülnek. Ha valami ennél bulisabbra vagy kreatívabbra vágyunk körülnézhetünk azon az oldalon, melynek fejlécén ezt olvashatjuk: “Fotófal: Válogasson színes fotóháttereink közül!”.

Fotófal: Válogasson színes fotóháttereink közül!

A fotófal az a felület, ami mögöttünk van, amikor a selfiegépes képek készülnek. Ez az alapszolgáltatásban fehér, azonban a selfiegep.hu lehetőséget kínál a háttér megváltoztatására.

A weboldal “Fotófal” menüpontjára kattintva ez a hívogató felirat fogad minket: “Fotófal: Válogasson színes fotóháttereink közül!”. A menüpontban megnézhetjük azt a kilencféle mintát, ami a képek háttere lehet. Kérésünkre ugyanis az eredetileg fehér fotófalat lecserélik az oldalon látható minták valamelyikére.

A választható fotófalak között minden rendezvényhez megtalálhatjuk a megfelelő hátteret. Van például romantikus, virágos háttér, ami kiváló díszlet lehet egy esküvőhöz. De van tűzijátékos is, ami születésnapi bulik dísze lehet.

A fotófalak mérete 240×240 centi, tehát elég nagy ahhoz, hogy csoportos képek is készülhessenek előtte. A fotófalak közül egy rendezvényre többet is kibérelhetünk. A bérlés ára (a selfiegép csomag árán felül) 15 ezer forint hátterenként. Vagyis ha több hátteret is választunk, mindegyikre külön bérleti díjat kell fizetnünk. A selfiegep.hu arra is felhívja a figyelmünket, hogy a fotófalak sajnos csak egy példányban állnak rendelkezésünkre, így érdemes több mintát is választani, nehogy az legyen, hogy már kibérelték azt, amit szereténk.

A selfiegépes fotósarok tehát egy rendkívül újszerű és kreatív lehetőség bármilyen rendezvény emlékezetessé tételéhez. A selfiegep.hu pedig mindent megtesz azért, hogy a szórakozás valóban fergeteges legyen, az elkészült képek pedig örök emlékké váljanak. Ha neked is jól jönne ez az ötlet, keresd fel az oldalt. Ha pedig te is egyedi háttérben gondolkodsz, nézz körül a lehetséges verziók között a “Fotófal: Válogasson színes fotóháttereink közül!” felirat alatt!