Kreatív plasztikkártya

Már több éve rendszeresen járok egy kreatív hobby körbe. Itt nagyon sokféle foglalkozás működik, és én is sok dolgot megtanultam ezeken a foglalkozásokon. Szinte végigjártam az összes kis mikroközösséget, és megtanultam szőni, horgolni, nemezelni és egy kicsit belekóstoltam a grafika világába is mostanra.

Summa summarum eltelt jó 10 év, és egy hozzám hasonló másik törzstaggal az jutott az eszünkbe, hogy a kreatív hobbi kör nagyjából 20 fős állandó tagjának a kerek tíz éves évfordulóra egy plasztikkártyával kedveskednénk. Ezzel kifejezhetnénk az egységünket és az összetartozásunkat – gondoltuk.

A plasztikkártya megtervezése gyorsan és kreatívan ment, már csak a gyártást megoldó vállalkozás hiányzott. Szerencsére valaki ismerte a roppant széles tevékenységi körű Color Nyomdát. A törökbálinti székhelyű nyomda honlapján részletes leírást találtunk a plasztikkártya nyomtatás, készítés ismérveiről. Mivel nekünk már kész tervünk volt, ezért az ajánlatkérés online űrlapot töltöttük ki, ahol megadtuk az elérhetőségeinket. 

Ilyen esetekben a nyomda munkatársai 24 órán belül megkeresnek bennünket, hogy átbeszélhessék az ügyféllel a megrendelést.

A Color Nyomda honlapját áttekintve úgy láttam, hogy egy igazán nagy múltú, 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező cégről van szó. Alapelvük szerint a kis tételű megrendelésekkel is ugyanúgy foglalkoznak, ugyanolyan fontosnak tartják őket, mint a nagy tételű megrendeléseket. Minden esetben a lehető legjobb minőségre és kiszolgálásra, valamint a gyorsaságra törekednek.

Ügyfeleik között szintúgy fogadnak magánszemélyeket, mint cégeket, vállalkozásokat és intézményeket is. A velük együttműködő cégeket a „Referenciák” fülön tekinthetjük meg. A listában olyan márkák találhatók meg – a teljesség igénye nélkül -, mint a Mercedes,  a Mizo, a Lufthansa, az Aldi, az Unicef, vagy a Pick Szeged.

Könnyedén használható weboldalukon mindent megtalálunk – az ultra modern géppark bemutatását ugyanúgy, mint a minden részletre kiterjedő és minden nyomdaipari termék vonatkozásában fellelhető leadási segédleteket. Termékeik közt olyan alap nyomdai termékek találhatók, mint a névjegykártya, a borítékok, levélpapírok, jegyzettömbök, naptárak, könyvek, magazinok, mappák, vagy dossziék.

Speciális termékeik és szolgáltatásaik közt padlófóliák, lézergravírozás, sőt még átvilágítható textil és világító doboz, sőt különféle kiállítási eszközök is akadnak.

Ennyi profizmus láttán mindannyian biztosak vagyunk abban, hogy megtaláltuk a plasztikkártyánk nyomtatásában legautentikusabb nyomdát. Ha benneteket is a plasztikkártya nyomtatás vagy a felsoroltak valamelyike vonz, nézzetek rájuk a linkemen például.