Színház és a kreativitás

Egyszer egy kedves barátom meghívására szerencsém volt egy amatőr színháztársulat csapatába bekerülni. A társulatban már meg volt mindenki akire szükség volt: színjátszók, énekesek, táncosok, író és a koreográfus. Egy valakire volt még szükség: egy olyan kreatív emberre, aki megtervezi a díszleteket és a jelmezeket. Itt jöttem én a képbe, mert a kreativitás mindig is az erősségem volt, így ez a színházi csapat nagyon szívesen fogadott. Ki is adták a feladatokat a számomra. A díszletek már nagyjából előre készen voltak, csak ki kellett őket egészítenem, így ezzel túl sok időt nem kellett eltöltenem. Ami viszont teljes egészében rám hárult azok a színdarabban résztvevők jelmezeinek a megtervezése és megalkotása volt. Szerencsére teljes szabadságot kaphattam a témában, hiszen a kreativitást nem szabad túl sok szabály közé szorítani. Végeredményben tehát semmi sem állt az útjába annak, hogy teret adhassak a ötleteimnek és az elképzeléseimnek. Volt egy női szereplő, akinek az esetében komoly fejtörést okozott az, hogy milyen táskát adjak a kezébe. A lényeg az volt, hogy elegánsnak kell lennie.

Anna Táska Webáruház - Márkás táskák egy helyen!

Szerencsémre rátaláltam a Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! webfelületére. Az oldal segítségével két legyet üthettem egy csapásra: az innen kiválasztott elegáns és márkás táskát a női szereplő kezébe adhattam a színjátszás időtartamáig, és utána én magam is használhattam a táskát normál keretek között, hiszen amúgy is régóta vágytam már egy ilyen mutatós darabra. Ez a webáruház ezeknek a céloknak tökéletesen megfelel, hiszen igen szép számban vonultatja fel a szebbnél szebb táskákat. Volt egy határozott elképzelésem, hogy milyen táskára lesz szükség: mindenképpen egy kézitáskát szerettem volna, hiszen az felelt meg az elképzeléseimnek. Az oldalon nagyon egyszerűen meg is találtam a kézitáskák kategóriáját, mert a weblap szerkezete és menürendszere teljesen felhasználóbarát. Nagyon megörültem, mert a termékpaletta igen széles volt, így lehetőségem volt arra, hogy a lehető legmegfelelőbb táskát válasszam ki magamnak és a színdarab számára is.

Mivel már összeállt a ruha szett többi darabja, így határozott elképzelésem volt a táska színéről is: egy sárga színű darabra akartam, amit meg is találtam magamnak. Persze mindenféle más színben is kapni itt táskákat: kék, piros, fekete, rózsaszín, hogy csak pár példát említsek. Egyébként a sárga táska, amit kiválasztottam, kétpántos elrendezésű volt. A pántok színe pedig barna, ami tökéletesen illik a táska sárga színvilágához. Látszik, hogy a termék esetében itt profi tervezés és megvalósítás történt. Ebből is érződik, hogy az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! csapata valóban arra törekszik, hogy a termékei a nagybetűs Minőséget hordozzák magukban.

Azért kiemelném azt is, hogy a kézitáskákon kívül itt más típusú produktum is fellelhető: találhatunk itt válltáskákat, testtáskákat, hátitáskákat és piperetáskákat is. Sőt még öveket is találtam a kínálatban. Az sem mellékes, hogy bizonyos terméktípusok esetében a férfiak számára is kínálnak különböző árucikkeket, így itt még ők is megtalálhatják a számításaikat.

Miután megtörtént a táska kiválasztása, már csak meg kellett rendelnem a weboldalon keresztül. A fizetésnél lehetőség van előre utalásra és az utánvétre is. Én magam az utóbbit választottam és teljesen zökkenőmentesen történt minden. A kiszállítás egyébként történhet futárszolgálaton keresztül vagy egy átvételi pont segítségével is. A webáruház nyitott minden olyan megoldásra, ami a vásárlók kényelmét szolgája.