Neked milyen kreatív hobbid van?

Minden nap mindenki várja azt az időt, amikor végez a munkával és a hobbijának szentelheti az idejét. Mindenkinek más hobbija van. Valaki az aktív kikapcsolódást kedveli, valaki inkább nyugodtabb elfoglaltságot talál magának és vannak olyan emberek is, akik szeretnek alkotni és kreatívan tölteni az idejüket. Ha Te is ebbe a körbe tartozol, akkor nagy valószínűséggel sosem unatkozol. Ugyanis a kreativitás sosem lehet unalmas.

Emlékszem, hogy gyerekkoromban mennyire szerettem a kézügyességet igénylő feladatokat. Ez a mai napig meg van, ezért ha tehetem, akkor festek, barkácsolok vagy éppen rajzolok valamit. A ház közüli teendőket is nagyon szeretem, mert a kert szépítése közben is szárnyalhat a fantáziám. Nagyon szeretek kísérletezgetni a virágokkal és minden évben újítani egy kicsit. A felújítás pedig mindig aktuális tud lenni, hiszen egy családi ház körül mindig van mit tenni, kivéve ha éppen most épült és lett kész teljes mértékben.

Mindezek mellett azonban szeretem az aktív kikapcsolódást is, ezért gyakran szoktam edzőterembe járni és kirándulni. Ezek a tevékenységek mindig feltöltenek és nagyon jó közös program is tud lenni a barátokkal.

Ha új kirándulóhelyet keresek vagy kérdésem merülne fel, akkor először mindig az internethez szoktam fordulni. Itt általában mindig egyből megkapom a választ és nagyszerű tippeket is szoktam kapni.

Amikor a belföldi kiküldetési rendelvény és költségelszámolás után kerestem, akkor is nagyon gyorsan megtudtam, hogy mi is ez pontosan és hogyan működik. A Roadrecord honlapján nagyon sok hasznos információt megtudtam a belföldi kiküldetési rendelvény és költségelszámolással kapcsolatban. Nagyon sokat szoktam munka ügyben a saját autómmal közlekedni, ezért a kiküldetési rendelvényre ilyenkor mindig szükség van. A Roadrecord oldalán ezt a rendelvényt egyszerűen és gyorsan meg lehet találni és kitölteni. A folyamat tényleg nem vesz igénybe sok időt és a a mobil applikációnak illetve a programnak köszönhetően könnyen el is érhető. Emellett az útnyilvántartást is könnyen lehet vezetni ezeket a felületeken.

Ha NAV-állóvá szeretnéd tenni az útnyilvántartásodat, akkor nem kell mást tenned, mint felmenni a Roadrecord oldalára, letölteni a programot vagy az applikációt és máris az előírtaknak megfelelően tudod vezetni az utadat. Ez nem csak idő spórolással, de adómegtakarítással is jár. Ennek pedig ki ne örülne. Ha szeretnéd élvezni a Roadrecord nyújtotta lehetőségeket, akkor keresd fel őket minél hamarabb!

Ha még több információra lennél kíváncsi, akkor a blog oldalukat is érdemes lehet megnézni. Itt nagyon sok tipp, trükk és információ megtalálható a témában. Olvashatsz az útnyilvántartásról, adóoptimalizálásról és mindezt közérthetően. Mindig úgy fogalmazzák meg a mondanivalójukat, hogy könnyen érthető legyen mindenki számára. Ha nem vagy jártas ezeken a területeken, akkor sincs semmi baj. Ebben az esetben is bátran nézd meg a blog bejegyzéseiket. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire közérthetően közelítik meg a témát. Ha eddig homályos volt a tudásod, akkor ez után minden ki fog tisztulni. Tégy egy próbát vele!

Amennyiben visszamenőleg lenne szükséged az útnyilvántartásra, akkor a Roadrecord ebben is tud Neked segíteni. A korábbi évekre visszamenőleg is meg tudjátok csinálni a nyilvántartást, csak a pontos adatokat kell megadnod nekik és máris elkészítik a NAV-álló nyilvántartást.

Ha segítségre van szükséged vagy meg szeretnéd könnyíteni az életedet, akkor ne habozz és kezdjétek el a közös munkát a Roadrecord csapatával. Ehhez elég a programot vagy az applikációt letölteni és máris a legjobb és leggyorsabb megoldást tudod választani a nyilvántartásaid vezetésére.

Nézd meg a Roadrecord honlapját és dönts el szívesen dolgoznál-e velük.