Stresszoldó hatású a kreatív hobbi és a masszázs is

A kreatív hobbihoz köthető tevékenységeket mindig előszeretettel ajánlom mindenkinek. Nem csak fejleszti a gondolkodást, de nagyon jó hatással van a problémamegoldó képességre, és a szépérzéket is javítja. Akár ékszert készít valaki, vagy köt valamit, vagy barkácsol otthon, amikor a végére ér, és már látja maga előtt az elkészített alkotást, pozitív visszajelzésként csapódik le az elkészített munka, hiszen ezáltal érezzük, hogy mi magunk hoztuk létre azt az alkotást, és eltölt minket az ügyes vagyok érzés. Néha elgondolkodom azon, melyik kreatív hobbim a kedvencem, de azt hiszem, ezt nem tudom meghatározni. Van időszak, amikor teljesen ráfüggök a hímzésre, máskor karkötőket készítek inkább, majd megint visszatérek a hímzéshez, és akkor még ott van a festészet is.

Fej masszázs

A sok jó tulajdonság mellett lehet, hogy már hallottátok, hogy stressz csökkentő hatása is van a kreatív tevékenységeknek, azonban azt lehet, hogy még nem hallottátok, de már tapasztalhattátok magatokon, hogy az a koncentráció, amit egy-egy kreatív tevékenység igényel, könnyen megerőltetheti a szemet, így én időközönként el szoktam menni fej masszázsra, aminek köszönhetően teljesen felfrissülök, ráadásul képzeljétek el, hogy a Fej masszázs képes arra, hogy fokozza a kreativitást, tehát mindenkinek, aki kreatív hobbit űz, nagyon jó szívvel szoktam ajánlani a fej masszázst is, hiszen nagyon jótékony hatással van ránk több okból kifolyólag.

A barátnőmmel mi a Király utcában lévő Karma Thai Masszázs szalonba szoktunk járni. Bár nincs valami közel hozzánk, de az a helyzet, hogy nagyon is megéri azt a kis időt az utazásra szánni. A barátnőm mindig azt mondja, hogy a masszőr hölgy mindig ráérez arra, hogy melyik az a pont, ahol fájdalma van, és hogy azt varázslatos módon, pikk-pakk el szokta mulasztani. Nekem a szakértő kezek mellett az tetszik még nagyon, hogy egy szép és tágas, minőségi szalonba várnak minket, ahol minden egyes alkalommal azt érzem, hogy meleg szívvel fogadnak. Plusz pont jár azért, hogy masszázs után mindig kapunk teát is. A Fej masszázs során a tapasztalt masszőrök a fejem búbjától haladnak lefelé, és feloldják a csuklyás izmokban felhalmozódott stressz csomókat. Szinte érezni minden mozdulatnál az egyes csomók feloldását.

Amit pedig kiemelten fontosnak tartok a mai helyzetben, hogy a koronavírus helyzetre való tekintettel mindent megtesznek a vendégek egészségének védelmében. A bejárat előtt található kézfertőtlenítő, a masszőrök pedig mindig maszkban fogadnak, és a szobákat is rendszeresen fertőtlenítik minden masszázs után. Ez a fajta körültekintés itt nem csak a szabályokból fakad, egyszerűen itt tényleg mindig mindenre figyelnek. Olyan hely, ahol tényleg tudja és érzi az ember, hogy fontos a vendég, nem futószalagra tesznek, nem robotként engednek tovább. Minden alkalommal megtapasztalom a figyelmességet, kedvességet, amivel eddig még soha nem volt sehol sem dolgom. Minden kreatív hobbit űzőnek meleg szívvel ajánlom, hogy legalább egyszer vegyen részt egy fej masszázsban a Karma Thai Masszázs szalonban. De gyakorlatilag bármelyik masszázstípust is lehetne választani, mindegyiknek van rengeteg jó tulajdonsága, nem muszáj az én szavamra adni és csak fej masszázsban gondolkodni, hiszen ott van még a frissítő hát masszázs, talp masszázs, de akár egész testes masszázst is lehet kérni. A legegyszerűbb egyébként, ha online foglaltok időpontot, van egy remek felület, ahol pár kattintás alatt a helyszínt, időpontot és még a masszőrt is le lehet foglalni.