Webáruházam elindításában szükségem volt egy kis segítségre

Mint azt mindenki, aki a blogomat olvassa, tudja, hogy mennyire szeretem a kreatív dolgokat. Ez nemcsak abban nyilvánul, meg hogy szeretek festeni vagy kézműves dolgokat készíteni. Hanem díjazom azt is, mikor valakinek egy nagyon kreatív ötlete van. Nemrég én magam is kitaláltam, hogy szeretnék egy saját vállalkozást, ehhez azonban kell egy jó ötlet. Rengeteg ideig dolgoztam, rajta de megszületett.

Kitaláltam, hogy külföldről fogok bio bútorfestékeket berendelni és azokat Magyarországon árusítani egy webáruházon keresztül. Ez a hobbimtól sem áll messze és valahogy megtaláltam benne magam. Régi bútorokat szeretnék felújítani e festékek segítségével. És erről workshopokat fogok tartani. Egyetlen dolgot nem tudtam, azt, hogy hogyan legyek jelen az online térben. Erre szerettem volna valami alternatívát találni. Olyan szakembereket, akik ehhez nagyon jól értenek, és minőségi munkát adnak ki a kezükből. Viszont nem tudtam hol keresgéljek, úgyhogy ez még sokat váratott magára, majd rájöttem, hogy hol máshol tudnék jó szakemberek után keresni, ha nem az interneten. Hiszen az én webáruházam is erről fog szólni, és az is az interneten keresztül fog működni. Így adódott, hogy egyik nap, mikor hazamentem, felnyitottam a laptopot és nekiálltam eszeveszett módon olyan szolgáltatás után keresni, ami meggyőz arról, hogy őket kell választanom.

Nem kellett sokat várnom vele, mert szinte azonnal megtaláltam a keresobenelso.hu oldalát, akiknek az online marketing tanácsadás és kivitelezés a legfőbb tevékenységük, ami egyből elnyerte tetszésemet. A főoldalon már a menüpontokban megtaláltam a szolgáltatásokat is ugyanis majdnem minden menüpont egy szolgáltatásról szólt. Ilyen volt a linképítés, weboldalkészítés, keresőoptimalizálás, hirdetés, szövegírás, grafikai tervezés. Illetve volt még a referenciákról is menüpont, ami számomra nagyon hasznos volt, hiszen mindenképpen meg szerettem volna nézni pár előző munkájukat. A menüpontok között még megtaláltam az árakat, ami szintén nagyon hasznos volt számomra, mert tudtam nagyjából kalkulálni, hogy mennyi pénzt kell erre szánom. Ezek mellett még különböző csomagokból is lehet választani, ahol több szolgáltatást lehet egy előre összeállított programban igénybe venni. Különböző menüpontokra kattintva részletes kifejtést láthattam. Ez is nagyon hasznos volt számomra, mert így megtudtam, hogy melyik szolgáltatás konkrétan mit takar.

Online marketing tanácsadás és kivitelezés

A linképítés során sok kisebb, a Te weboldaladra mutató szöveg, bejegyzés kerül ki különböző oldalakra, ezzel javítva a Google helyezésedet, amíg első oldalra nem kerülsz. Így az érdeklődők sokkal könnyebben megtalálják a Te oldaladat. Amennyiben nincs még weboldalad, mint például nekem, erre az esetre van a weboldalkészítés szolgáltatásuk. Az általuk elkészített weboldal már rögtön keresőoptimalizálva is van, amellett, hogy kifejezetten esztétikus, megfelel a mai követelményeknek. De ha kész weboldallal érkezel, akkor a hirdetést is a keresobenelso.hu csapatára bízhatod mind Facebook-on, mind a Google-ön. Emellett minőségi szövegírást is vállalnak, valamint grafikai munkákat, logó- és arculattervezést, a felületed teljes újragondolását.

A három választható csomag közül az első a Leader, ami egy 14 hónapos időszakot ölel fel, és ami egy kitűnően felépített weboldalt, Google első oldalas helyezést ígér. Ott van aztán a linképítés és tartalom marketing, aminek segítségével eljuthatsz a találati lista első helyére is, és tartósan meg is tarthatod ezt a pozíciót. És harmadikként hirdetéseken, közösségi médián keresztül javíthatnak az eléréseiden, látogatószámodon és a hozzád beérkező konverziók arányán.

Nekem nagyon tetszett a weboldal, én mindenképpen a weboldalkészítést fogom választani elsőnek, és nagy szeretettel, kíváncsisággal várom, hogy milyen jó munkát végeznek majd. Bár a referenciájuk alapján nem gondolom, hogy csalódás érhet. De mindenesetre elmentettem az oldalt és biztosan keresni fogom őket. Hogyha mást is érdekel, akkor az online marketing tanácsadás és kivitelezés ügyében a keresobenelso.hu weboldal főoldalán a menüpontok alatt megtalálható a telefonszám és az e-mail cím, amin keresni lehet őket. De az oldal görgetése közben láthatsz, majd kis nyilakat, ahol árajánlatot lehet kérni vagy bővebb információt. Mindenkinek szeretettel ajánlom, akinek bármelyik szolgáltatásra is szüksége van.