Instantense: a legjobb arcszérum, amivel csak találkoztam.

Egy ideig korábban sokszor csináltam házilag szappanokat, tusfürdőket és egy kicsit belekóstoltam az arckrémek készítésének világába is, de szerintem sosem sikerült volna eljutnom arra a szintre, ahol most, hosszas kutatással töltött évek után a instantense tart.

Az instantense kifejlesztett egy olyan arcszérumot, ami már egy használat után látványos eredményeket produkál. Nem kell ehhez plasztikai sebészet, ráncfelvarrás vagy botox, természetes összetevőkből készítettek egy olyan krémet, ami egyszeri használattal, rövidtávon fiatalítja a bőrt. Azonnal hat a szérum, azonnal sokkal fiatalabbnak tűnik tőle a használója bőre.

A szérum a szem alatti táskákkal, karikákkal és ráncokkal veszi fel a harcot. A rendszeres használatával természetesen hosszútávú hatást is el lehet érni. A tesztelések során kiderült, hogy már 56 nap elég ahhoz,. hogy 4-5%-kal csökkentse a szem alatti sötét karikákat és a ráncokat.

Főként a szem körüli ráncokra ajánlott, de az arcon gyakorlatilag bárhol lehet használni. egy üveg ilyen szérum általában 60 napig elég, mivel naponta csak nagyjából 1-2 rizsszemnyit kell belőle használni ahhoz, hogy hasson.

Ez szerintem nagyon jó, főleg ár-érték arányban, mivel a 60 alkalomra elegendő szérum most csak 14.390 Ft-ba kerül.

Már az egyszeri használat is szinte csodáét tesz. Hitetlenkedve néztem az instantense oldalán a videókat, amelyek az átváltozást, a szérum hatását mutatják be. Tényleg nagyon látványos a hatása már egy használat után is.

természetesen nem bírtam ki, én is megrendeltem a szérumot az instantense oldaláról. nem csalódtam benne, hozta az elvárt szintet! Ritka, mikor a reklámból minden igaz egy arcszérum esetén, ez a instantense szérum pedig erősíti a kivételek táborát.

Lenyűgöző a szérum hatása, már egy alkalom után látványos a hatás, ami valóban eltart kb. 8 órát az én esetemben. Persze, ez mindenkinek más lehet, de én meg vagyok vele elégedve.

Most megéri kipróbálni, mert ha nem válik be, akkor a cég visszafizeti a termék árát. Szerintem mindenkinek megéri megvennie és kipróbálnia. Az én érzékeny, száraz bőrömet sem irritálta, és a hatása csodás!

Még várom a hosszútávú eredményeket, de eddig szinte biztos vagyok benne, hogy vásárolni fogok később is ebből a szérumból!