Szerencsés az az ember, aki meg tud élni korábbi hobbijából

Amikor az ember belép a munka világába, valahogy elfelejt élni. Legalábbis én magamon ezt tapasztaltam, hogy kiesett egy jó pár év az egyetem és aközött, hogy újra elkezdtem élni, szeretni magam. Persze a pénz, az anyagiak nagyon fontosak, de fontos az is, hogy hódoljunk szenvedélyünknek. Hogy legyen hobbink, hogy tudjunk kikapcsolódni.

Nekem ilyen hobbi lett a varrás, és szerencsésnek mondhatom magam, mert ma már a hobbimból élek.

Brother – Varrógépguru – itt pedig megtaláltam azt a varrógépet is, amivel minden feladatot el tudok látni, amit csak szeretnék. A varrás nem egyszerű dolog, de nem is kell valami óriási dologra gondolni. Nyilván fontos, hogy megtanuljunk varrni, de ezek a mai modern készülékek már nagyban megkönnyítik a munkát.

Brother – Varrógépguru – a varrogepguru.hu kínálatában többfélét is találunk. Így akár kezdők vagyunk, akár már van a hátunk mögött egy pár varrással töltött év, itt biztosan megtaláljuk azt a gépet, amire szükségünk van.

Sokan elköteleződnek egy-egy márka iránt, igaz ez a varrógépekre is. Én határozottan Brother – Varrógépguru-párti vagyok, mert szerintem ezek nagyon jó, megbízható és tartós gépek. Ráadásul meghibásodás esetén, vagy ha valamilyen alkatrészt kell cserélni, akkor is nyugodt lehetek, hogy lesz alkatrész.

Tudom, hogy elsőre egy varrógép már látványában is megijesztheti az embert, hogy mire valók a gombok, mit kell megnyomni, mit kell tekerni. De nem kell megijedni, mert az alapok valóban könnyen és gyorsan elsajátíthatók.

Brother – Varrógépguru – a kínálatban van olyan háztartási varrógép is, melyet tényleg gyerekjáték kezelni. Nagyon klassz dolog, hogy harminc öltésminta is van benne, így igazán ki tudjuk élni a segítségével a kreativitásunkat.

Persze vannak komolyabb varrógépek is, melyek esetében már tényleg profi felhasználásról beszélünk. És van például a Brother-nek több típusú hímzőgépe is.

Ki tudja, hogy mikor lesz rá szüksége az embernek. Például akkor, ha saját márkát alapít, és milyen elegáns megoldás már belehímezni mondjuk egy logót vagy betűt az általunk varrt ruhába. Amikor én tanultam varrni, elképzelni sem tudtam volna, hogy valaha lesz olyan hímzőgép, amiben beépített betűtípusok vannak és ezek közül majd én választhatok. Szerintem ez nagyon klassz dolog, mint ahogy az is, hogy a Brother – Varrógépguru hímzőgép 125 féle mintát tud, sőt, Disney-karaktereket is önállóan hímez. A színes, érintőpaneles LCD-kijelző pedig már csak hab a tortán.