Női ruha minimális divatlábnyommal – van ennél jobb?!

Mindenkiben ott rejlik a kreativitás. Ez az emberi jellemmel teljes mértékig együtt jár és talán az egyik legizgalmasabb vonás. Ez az a tulajdonság, ami előrébb viszi a világot, ami megmutatja, hogy mennyire sokfélék és sokszínűek vagyunk és ami mindig újra és másra ösztökél bennünket. A kreativitás arra is megtanít, hogy nyitottak maradjunk egymás ötleteire és gondolataira és inspiráljuk egymást, hogy aztán közösen új dolgokat alkossunk. Hány féle női ruha létezik? Hány fazon, hány szín, hány forma?! És mindenkinek más tetszik. Hogy miért? Mert a kreativitás annyira izgalmas dolog, hogy mindenki esetében másképp jelenik meg.

Azt tartják, hogy azok a rendszerek, amelyekben élünk, tanulunk, fejlődünk és haladunk az élet útján, nem feltétlenül támogatja a kreativitás fejlődését, sőt, éppen ellenkezőleg. Éppen ezért szerintem nagyon fontos, hogy törekedjünk keresni és megfogni azokat a lehetőségeket, amiben mégis megélhetjük a kreativitásunkat és az elménknek azt az oldalát, ami színes kavalkádot hoz az életünkbe. Vannak olyan szerencsések, akik olyan beállítottsággal vannak, hogy a munkájukban is a kreativitás dominál, mert ilyen típusú emberek. Azonban vannak olyan személyiség típusok is, ahol nem ennyire domináns ez a fajta játékosság, ezeknek az embereknek az életében nem feltétlenül jelenik meg a munka szintjén a kreativitás. Szerintem az ő esetükben különösen fontos lehet egy kreatív hobbi, hiszen ez teszi a mindennapokat érdekessé, hogy nem mindig ugyanazt a mókuskereket hajtjuk, hanem igenis új ötleteink és gondolataink támadnak. És itt most nem kell nagy dolgokra gondolni, pusztán mindenkinek a saját maga szintjén: van, akinek egy konyhabútor átfestése a kreativitás és van, akinek egy új applikáció leprogramozása, amivel könnyebbé teszi bizonyos csoportok életét. Legyen szó bármelyik végletről, vagy a köztes elemekről, az ember életében szükséges a kreativitás. Törekedjünk arra, hogy ez a mindennapok része legyen, hiszem ettől lesz kerek az élet!

A dresspack.hu kitalálói is erre törekedtek. Számos 21. század szülte problémára tökéletes megoldást kínálnak a webshopjukban. Nem tudom, hogy hallottatok-e róla, de ez egy olyan bolt a használt ruháknak. Van a kínálatban női ruha, férfi ruha, gyermek ruházat és még a mostanában az üzletekben is divatossá vált “home & decor” kategória. Számomra egy ilyen online bolt hiánypótló, mert a klasszikus bemegyek a boltba, felpróbálom és megveszem elv egy kicsit már átalakult az utóbbi években. Az emberek szívesebben rendelnek termékeket az otthonuk kényelméből. Ráadásul egy olyan oldalon, ahol a megszokott márkák vannak, mindenki meg tudja találni azt a női ruhát, vagy férfi ruhát, amiből tudja, hogy általában mekkora szokott jó lenni.

A női ruha kategóriában teljesen meglepett, hogy mennyire széles a választék és hogy mennyire klassz termék fotók vannak. Léteznek természetesen használt ruhákat értékesítő oldalak, de olyan webet, ahol ezt egy webshop vállalja magára ennek minden felelősségével együtt, olyat nem ismerek még egyet. És közben meg az árak abszolút olyan szinten mozognak, hogy még mindig jócskán megéri másodkézből ruhát vásárolni a dresspack.hu-n.

Számomra persze ez annál sokkal többről szól, mint hogy olcsó legyen a ruha és azt gondolom, hogy ez a dresspack.hu elindításánál is óriási szerepet játszott: a társadalmi felelősségvállalás. Mégpedig mindennek egy olyan aspektusa, hogy ne halmozzuk el a világot ruha-szeméttel, főleg ne úgy, hogy közben millió számra élnek emberek a földön megfelelő ruházat nélkül. Tartsuk meg azokat a női ruhákat és gyerekruhákat is, amelyek még nem értek az életciklusuk végére. Ahogy olcsóbbá váltak a ruhák, kicsit kihalóba került az a hagyomány, hogy a családban végig öröklődnek az egyes ruhadarabok, hiszen mindenki újat szeretett volna. Ezt pótolja a dresspack.hu, ahonnan ezeket a már használt, de még tökéletes állapotban lévő ruhákat lehet megrendelni kedvező áron.

Az aktuális évszaknak megfelelő női ruha kínálat jön szembe, ha az ember felkeresi ezt az oldalt. Kardigánok, pulcsik, hosszabb ujjú pólók és blúzok, nagyon csinosak és persze minden olyan márka megtalálható benne, ami egy-egy plázában. Aztán ha lejjebb görgetünk szembe jönnek más termékek is, mint például fehérneműk és kiegészítők, tehát azt tudom mondani, hogy aki szeretne, az igazából mindent meg tud innen vásárolni.

Annak is érdemes itt keresgélni, aki valamilyen formális öltözéket keres, mert a kosztum választék is gazdag. A kabátok és dzsekik persze szintén szezonálisak, nem véletlen, hogy ezekből is sokat lehet találni az oldalon. Alkalmi ruhát pedig szintén lehet itt találni, nem is akármilyet! Rögtön be is raktam hármat a kosaramba. Hasznosnak találom, hogy lehet kategóriák szerint keresni, mert általában tényleg mindig úgy indulok el, hogy na, most egy nadrág kéne és aztán hazaérek egy kabáttal. Ezt megelőzendően sokkal jobb, ha otthon, a kanapéból vagy fotelból tényleg csak a nadrágok között keresgélek online és akkor valóban azt fogom csak megvenni, amire szükségem van. Ezzel is a pazarlás ellen teszek.

Ezért nagyon tetszik az egész koncepció, a használt, de jó minőségű ruhák értékesítése elérhető árakon. Tulajdonképpen nem is értem igazán, hogy ez miért nem lett korábban is népszerű dolog, de remélem, hogy legalább ezután a cikk után is felkeresik majd páran a dresspack.hu-t, és lesz legalább 2-3 ember, akit szintén sikerül meggyőznöm a másodkézből vásárolt ruhavásárlás pozitív hatásáról.

A női ruha kínálaton túl azt is gondolom, hogyha ide egy férfi betéved, még neki is szimpatikus a felület. Pontosan azért, amiért engem nem enged eltévedni más típusú öltözékekhez, úgy a férfiaknak is egyszerűbb, hogyha nadrágra van szükségük akkor a nadrág kategóriában nadrágok között válogathatnak és nem kell még a csoportot is keresgélni. Tapasztalatom szerint ez lerövidíti a vásárlás időtartamát, ami a férfiaknál kritikus.

Amiért pedig még inkább érdemes lehet a weboldal felkeresése, hogy azon túl, hogy eleve is kedvező, elérhető árakon kínálják a termékeket, itt is létezik leárazás. Sőt! Nem hogy létezik, de számtalan terméket nagyon komoly kedvezménnyel lehet megvásárolni. A nagyon komoly alatt az 30-50% kedvezményt értem, ami például egy-egy alkalmi ruha esetében azt is jelentheti, hogy az egyébként 10 ezer forint feletti ruhákat 5-6 ezer forintért megvehetjük. Hol lehet manapság gyönyörű estélyit kapni ennyi pénzért? Sehol.

Összességében tehát örömmel buzdítok mindenkit arra, hogy legyen egy kicsit felelősségteljesebb az élete minden területén, gondolok itt a ruhák vásárlására is. Végeredményül pedig ezért a grátisz figyelemért kedvező árú, kifogástalan minőségű női ruha kínálatot kapunk, vagy férfi, vagy gyermek ruhákat, amiket otthonról tudunk tüzetesen átvizsgálni. Szerintem ez mindenkinek jó ajánlat, nem csak a dresspack.hu-nak, hanem legalább annyira a használt ruhát vásárlónak is. Aki pedig ennek a lehetőségnek a hírét viszi, az is többet tesz a környezetéért, és azért, hogy egyre többen válasszanak egy ilyen tudatost megoldást a divatban és ruházkodásban. Hiszen ez mindenkinek a közös érdeke!

női ruha