Minden hobbim a patikához kapcsolódik? Ez hogy lehet?

Pár éve már a Prevenció Patikából való rendelés a havi rutinom része! Régen legalábbis úgy volt, hogy minden hónap elején onnan rendeltem házhoz az általános gyógyszereket. Aztán jött a természetjárós hobbi, és a természetfotózás. A Szigetközben élek, ezért ez a kedvtelés rengeteg rovarcsípéssel, és az ezek okozta kellemetlenségek folyamatos leküzdésével jár együtt. Így a gyógyszer-rendelési szokásaim már ahhoz igazodtak ekkorra, hogy ha elfogyott a “Szúnyog Illóolaj Keverék”, vagy a kullancsriasztó, akkor rögtön rendeltem, mert ezek nélkül itt nem vetném bele magam a “dzsungelbe”.

De a Prevenció Patikából rovarcsípés utáni szereket is nagy választékból lehet beszerezni, hisz nem lehet mindent megúszni. Így hát már havonta többször is rendeltem onnan, de akkor már nem csak ilyesmit, hanem minden mást is ekkor hozattam, futárral, a rovaros cuccokkal együtt. Vitaminokat, amikre egyre nagyobb szükség volt, stb… Jobban szeretem így csinálni, nem csak egyesével beszerezni termékeket, mert így ingyenes – ha nagyon sok dolog kerül náluk a “virtuális kosárba”. Persze vannak fokozatok, folyamatosan mérséklik a szállítási díjat, minél több dolgot kértek házhoz egyszerre. Ebben nem különböznek másoktól.

A hobbik viszont jönnek-mennek, folyamatosan változnak (legalábbis nálam). A legújabb, az otthoni aerob mozgás a számomra, mióta otthonra is, az alagsori részbe “edzős gépeket” vettem, és nagyon komolyan szeretném venni a sportolást. Hobbi, mert kikapcsol, például a futógép, aminek használata közben zenét hallgatok, és ha tényleg komolyan veszi az ember, mániássá válik ez, mert látványos az eredmény. De hasznos is persze, mert rengeteget fogytam végre, és még többet szeretnék! Ebben is segít a “Prevenció”! A jelszó: elhízás elleni szerek! Van ezekből is választék a kedvenc patikámban, dögivel.

Elhízás elleni szerek kategória is külön van tehát, illetve engem nyilván a sport is nagyon érdekel már. Olyan “sarkot” is találtok elkülönítve. Mindent megrendelhetek továbbra is ugyanarról a helyről! Zseniális ez a webshop.

Ha átnézitek miket találhattok az először említett alkategóriában, láthatjátok, hogy “súlykontroll tablettákkal”, “zsíroldó teákkal” és megannyi dologgal segítve a fogyást küzdhettek a jobb kinézetért és az egészségért! Én rendeltem Vitaking CLA Super – Konjugált Linolsavat, szerves krómot és súlykontroll kapszulákat is.

És tényleg nagyon jól haladok a fogyival. Sőt… Ez már nem csak sima fogyózás, ez lassan már testépítés, amit csinálok. Ha ti is elszánnátok magatokat, szerintem mindenképp tudatos táplálkozással is kalkuláljatok, és ilyen kiegészítőkkel, amiket említettem! Úgy lesz az igazi, és a legeredményesebb a testalakítási folyamat. Mindent beszerezhettek tehát innen: Prevenció Patika – Elhízás elleni szerek!