Vicces és kreatív pólókat terveztem egy születésnapi bulira

https://lolmarkt.hu/

Kicsi korom óta nagyon szeretek kreatív, személyre szóló születésnapi ajándékokat készíteni a barátaimnak. Amikor az öcsém – aki egyébként családunk legnagyobb poéngyárosa – elérte a harmadik X-et, valami kreatív, személyesen neki szóló és mindenképpen poénos ajándékkal szerettem volna meglepni a nagy szülinapi bulin.

A befutó ötlet végül az lett, hogy legnagyobb aranyköpéseit, amiket pont az ilyen alkalmakra készülve évek óta gyűjtök, pólókra nyomtatom. És nem csak neki, hanem minden résztvevőnek adok egy pólót.

Kiválogattam a legjobb, garantáltan pólómintára való idézeteket, és mindegyikhez készítettem valami egyedi illusztrációt is, így tényleg nagyon sokféle dizájnt találtam ki. Már csak azt kellett megtalálnom, hol tudom elkészíttetni a pólókat. Internetes keresgélés során jutottam el a https://lolmarkt.hu/ weboldalra. Szerintem ez lesz a jó megoldás.

Kiváló minőségű vicces pólók saját ötletek alapján

A https://lolmarkt.hu/ vicces pólókkal foglalkozó cég, melynek webáruháza mellett országszerte 13 saját üzlete is van. Munkatársaik segítségével saját ötleteid alapján is alkothatsz menő, kreatív és garantáltan röhögőgörcsöt okozó ruhadarabokat. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy dobsz nekik egy e-mailt vagy személyesen felkeresed valamelyik üzletet.

A cég kollégáinak az sem jelent akadályt, ha a fantáziád végtelen, a rajzolási készségeid viszont a klasszikus házikó, pálcikaember, pálcikafa, szívecske csomagon kívül semmi más megalkotására nem tesznek alkalmassá. Ugyanis az üzletben csak el kell mondanod, milyen pólómintát képzeltél el, az elmondottak alapján pedig képzett grafikusok tervezik meg a végleges látványtervet, amit neked csak jóvá kell hagynod.

Rendelhetsz csupán egy darabot saját ötletedből, de a cég akár több száz póló elkészítését is tudja vállalni. Kis darabszámú megrendelések esetén érdemes személyesen elmenned az egyik üzletben, ugyanis ilyen esetben a helyszínen azonnal el tudják neked készíteni a megálmodott pólókat. Ha 20 darab fölötti a készítendő mennyiség, akkor pedig az e-mailes kapcsolatfelvétel a legjobb megoldás. Itt ugyanis a konkrét árajánlattól az elkészítési időn keresztül mindent könnyen egyeztethettek.

A https://lolmarkt.hu/ tehát lehetővé teszi, hogy saját, valóban teljesen egyedi, más fejében nem létező ötleteid, vicceid, belsős poénjaid pólómintaként kezdjék meg hódításukat. Ráadásul ehhez grafikusi vénával sem kell rendelkezned.

Az öcsém szülinapja esetében ez pl. nagyon jól jön nekem. Rengeteg kreatív technikát ismerek ugyanis, és valóságos mestere vagyok a kézzel készített ajándékoknak… De a sablon nélküli rajzolás nem igazán megy. Az öcsém pólóinak pedig viccesnek, de tökéletesnek kell kenniük. Szerintem írok is az üzletnek a saját ötletekkel kapcsolatban.

Választhatsz a https://lolmarkt.hu/ saját ötletei közül is

Egyébként amellett, hogy munkatársai vállalják teljességgel egyedi minták elkészítését, pólóra illesztését, és kiváló minőségű ruhadarabra nyomtatását, a https://lolmarkt.hu/ oldalnak saját grafikái is vannak. Ezen kívül vásárolhatunk még náluk vicces fémből készült bögréket, valamint eszméletlenül menő grafikákkal illusztrált vászonszatyrokat is.

A webáruházban megszemlélhető saját grafikák tárháza egyedi és ötletes, minden esetben nagyon vicces darabokból áll. Ráadásul rengeteg illusztrációt választhatunk. Így mindenkinek találhatunk megfelelő ajándékot az oldalon, legyen az anyuka, apuka, kisebb vagy nagyobb testvér, barát, szerelem vagy tényleg akárki. Továbbá rengeteg különféle alkalomra is megtalálhatjuk a megfelelő öltözetet a születésnapoktól a leány- és legénybúcsúkig.

Rengeteg termék van, mégis egyszerű megtalálni azt, ami kell

A https://lolmarkt.hu/ oldalon tehát rengeteg különböző pólót találhatunk, vagyis a webáruház rengeteg terméket vonultat fel. Azonban ennek ellenére gyorsan rá lehet találni azokra a mintákra, amik megfelelőek lehetnek az igényeinknek. Az oldalon ugyanis többféle szűrési lehetőséget is találunk, melyek segítenek a találatok leszűkítésében.

A főoldalon választhatunk az öt legnépszerűbb kategória közül, melyek közül egy a cég saját grafikái közül tartalmazza a legnépszerűbb mintákat. Emellett gyorsan elérhetjük a lány és legénybúcsúra választható mintákat, valamint az oldal kedvelt filmekhez és népszerű mémekhez kapcsolódó terveit is. Ezek azonban csak a legnépszerűbb választások. Emellett az oldalsó menüsávon 28 kategóriát találunk, melyek csoportosítják a választható mintákat. Továbbá lehetőségünk van nemek szerinti keresésre is.

Nagyon szuper ötlet volt a webshop elkészítésekor, hogy a főoldalon helyet kapott egy ajándékkereső platform is. Itt lehetőségünk van arra, hogy kiválasszuk, milyen kapcsolatban áll velünk a személy, akinek poénos pólót ajándékoznánk (pl. testvér, haver, társ stb.). Illetve azt is megadhatjuk, hogy milyen alkalomra keresünk egyedi és kreatív ajándékot (a horgászathoz való daraboktól a nyugdíjba vonulásig számos ötletből választhatunk… tényleg minden van).

Ezeken kívül a főoldalról természetesen minden alapvető információt megtudhatunk. Van felület, ami átirányít a méretválasztásról szóló tanácsadó anyaghoz, megtalálhatjuk azt az oldalt, ahol tudunk üzleteket keresni, és természetesen GYIK is van, hogy átnézhessük az alapvető infókat, valamint az ügyfélszolgálat elérhetőségét is le tudjuk szedni.

Az összegyűjtött gyakori kérdésekből például megtudhatjuk, mit tudunk csinálni, ha nem jó a méret, illetve megismerkedhetünk az alapvető vásárlási és szállítási feltételekkel is. Sőt olyan speciális infókról is tájékozódhatunk, mint a kész pólók mosása vagy vasalása.

A https://lolmarkt.hu/ tehát egy szuper weboldal, rengeteg különféle pólómintával. Azonban szuper és részletes keresésre lehetőséget adó szűrőiknek hála hamar megtalálhatjuk azt, amire valóban szükségünk lehet. (Bár hozzátenném, hogy én alaposan szétnéztem az oldalon azután is, hogy megtudtam, amit akartam. Egyszerűen zseniális pólók vannak, tuti veszek párat, ha megvan a saját minta.)

Ha pedig mégsem találsz olyan ötletet, amilyet keresel, vagy tényleg fontos lenne, hogy a kész póló egyedi ötlet megvalósítása legyen, ahogy fentebb említettem, erre is lehetőséged van.

Ha mindez nem lenne elég, a szállítás is villámgyors

A https://lolmarkt.hu/ tehát minden szempontból király. Ráadásul még a pólók elkészítésének sebessége is villámgyors. Ha személyesen látogatsz el valamelyik üzletbe, és a cég saját tervezésű mintái közül választasz, akkor mindössze 2-3 percet kell várnod arra, hogy elkészüljön a remekmű. Vagyis gyorsan gazdagabb légy egy remek vicces pólóval.

Akkor sem kell azonban sokat várnod, ha jobban preferálod az otthon kényelméből való vásárolgatást. Ugyanis a https://lolmarkt.hu/-nál a szállítási idő mindössze egy-két nap. (Bár az oldalon jelzik, hogy vannak bizonyos kiemelt időszakok, mint a karácsony vagy a valentin nap, amikor a forgalom miatt a szállítási idő is megnövekedhet.)

A csomagodat egyébként GLS futár szállítja ki, a szállítás költsége pedig abszolút rendben van (a szokásos 1190 forint). Ráadásul tízezer forint felett ingyenes. a kiszállítás. Ez pedig olyan összeg, ami egy ilyen király cuccokat forgalmazó webshop esetében azért – legalábbis szerintem – viszonylag gyorsan és egyszerűen összejöhet.

Ha érdekelne, milyen pólóra való mintáik vannak, vagy többet is meg szeretnél tudni arról, pontosan hogyan, milyen darabszámban, milyen feltételekkel stb. tudsz egyedi öltet alapján készített pólót rendelni, keresd fel a https://lolmarkt.hu/ oldalt. A weboldalon ugyanis tényleg minden fontos infót megtalálhatsz.

Szerintem én dolgozom még egy kicsit a saját ötleteimen, aztán kérem is azt az árajánlatot. Nagyon örülök, hogy vannak ilyen remek weboldalak. Szuper dolog, hogy vannak, akik segítenek az olyan kreatív ötletek megvalósításában, amihez nem feltétlenül van mindenkinek tehetsége vagy megfelelő eszköztára.