Ennek a fotósnak a babafotózás nem csak hobbija

Mindenkinek szüksége van valamilyen hobbira. Nem számít, hogy milyen mélyen vagyunk benne az adott témában, egyszerűen feltétlenül fontos, hogy legyenek olyan dolgok, amik a munkánkon és a hétköznapi életünkön kívül érdekelnek minket. Én például pár évvel ezelőtt elkezdtem deszkázni. Elsőre nagyon rossz voltam és tudtam, hogy sosem leszek benne igazán tehetséges. Attól függetlenül azonban, hogy ilyen alacsonyak voltak magammal szemben az elvárásaim, az évek alatt egész ügyes lettem.

Talán pont ez a hobbik lényege. Túl sokan gondolják úgy, hogy ha valamiben elsőre nem tökéletesek, akkor nem is érdemes próbálkozniuk. Ez azonban egy hatalmas tévedés, hiszen pont az ilyen dolgok tudják egy kicsit szélesíteni a látóterünket. Az egyik legjobb dolog, amit tehetsz magaddal, ha találsz egy olyan hobbit, amit kedvelsz és szívesen csinálsz, és nem számít milyen szintet érsz el, azt érzed, hogy sikeres voltál.

Mikor azonban az előző hónapban Szoboszlai Kriszti oldalára tévedtem, családi fotózás babával témában, csak a teljes profizmus volt az, amit először éreztem. A gyermekünk már lassan 1 éves és meg szerettük volna örökíteni még ezeket az apró, ártatlan pillanatokat. A feleségem és én sem vagyunk túlságosan profik a fotós világban, úgyhogy az internetre kellett hagyatkoznunk. Mikor azonban beírtuk a családi fotózás babával címszót, az első helyen adta ki Szoboszlai Kriszti oldalát.

A keresőben elfoglalt hely mellett az oldal is nagyon meggyőzően hatott. Szépen voltak kialakítva a menüpontok és szinte azonnal meg tudtuk találni a családi fotózás babával részleget. Én sok olyan oldalon voltam már, ahol ez a folyamat sajnos nem csak két kattintás volt. Úgyhogy örültem, hogy itt ezzel nem kellett az időmet vesztegetnem.

A következő lépés az volt, hogy kicsit utána nézzünk annak, hogy ki is ez a művész. A „rólam” részleget olvasva jobban meg tudtuk érteni, hogy kivel van dolgunk, ami adott az egészhez egy személyes vonulatot. Az interneten túl sokszor csak vakon kell bíznunk az ajánlatokban, így azonban volt egy kis kontextus hozzá.

De térjünk vissza a családi fotózás babával témára. Ehhez a részleghez is tartozott egy tájékoztató, ahol a legfontosabb dolgokat meg tudtuk érteni. Ez volt az egyik leghasznosabb része az oldalnak, mivel nem tudok elképzelni annál kínosabb dolgot, mint úgy elmenni egy ilyen fotózásra, hogy azt sem tudjuk mit kéne magunkkal vinnünk. Így azonban ez a probléma nem léphetett fel és rengeteg hasznos információval lettünk ellátva azzal kapcsolatban, hogy mikre kell odafigyelni, ha a családi fotózás babával szolgáltatásról van szó.

Külön örültem, hogy az árakkal sem várattak minket a fotózás végéig. Több csomagból is lehetett választani, amelyek között mindenki találni fog szerintem egy olyat, ami tetszeni fog. Ennek köszönhetően nagyon rövid idő alatt el tudtunk intézni mindent. Nemsokára időpontot is kaptunk és eljött a nagy nap.

El sem hittem, hogy mennyire élvezte a gyerkőc is az egészet, pedig attól féltem a legjobban, hogy ő fog majd rosszul viselkedni. A képek nagyon szépek lettek és úgy éreztem, hogy az ár, amit elkért érte, teljesen méltányos volt. Bármikor tudunk a telefonunkkal képeket készíteni, ezeket azonban a falra is kirakhatnánk és örökre emlékekként fognak szolgálni majd akkor is, mikor a gyerek már felnő. Egy élmény volt a családi fotózás babával.