Keramikusként sok áramot fogyasztok

A munkám egyben a hobbim is: keramikus vagyok. Ez egyrészt szuper, mert élvezettel dolgozom, másrészt egyenlő a magas villanyszámlákkal, hiszen minden héten be kell kapcsolnom a kemencét a kerámiák kiégetéséhez, ami igen sok áramot fogyaszt. Most viszont végre találtam egy szuper megoldást. Egy kisebb befektetéssel évtizedekre búcsút mondhatok a villanyszámláknak. A NapelemRendszer oldalán olvastam a napelemek működéséről, amelyek a nap megújuló energiáját felhasználva fejlesztenek egyenáramot. Egy beépített inverter ezt az egyenáramot képes váltakozó árammá alakítani, ami pedig képes az egész családi házunkat felfűteni, illetve működtetni az elektromos berendezéseket, többek között a kemencémet is. Igaz, hogy a napelem rendszer telepítés nem két fillér, de nagyjából tíz éven belül megtérül, és ha valaki ennyi áramot fogyaszt, mint én, annak egyértelműen jó megoldás. Mellesleg, ha szeretnénk meggyőződni róla, hogy alkalmas az ingatlanunk a napelem rendszer telepítésre, és, hogy ez valóban költséghatékony megoldás e, érdemes rápillantani a NapelemRendszer weboldalára, ahol mindez részletesen le van vezetve, illetve amennyiben kitöltjük az árajánlatkérő szelvényt egy ingyenes felmérés keretén belül ezekre a kérdéseinkre választ is kaphatunk.

NapelemRendszer

A tetőnk szerkezete, tájolása, illetve az áramfogyasztásunk nagyban befolyásolhatja, hogy milyen teljesítményű napelembe éri meg befektetnünk, és csak ezek felmérése után tudunk tájékozódni a pontos árakról, amelyek persze az összes tartozékot és a telepítést is magukba foglalják.

Az én esetemben nem volt kérdés, hogy megéri e, így az én naprendszerem telepítése már folyamatban van, és remélhetőleg hamarosan nem kell többé a villanyszámlák miatt aggódnom, és igazán élvezhetem a munkámat, amely egyben a legjobb kikapcsolódás is számomra.