www.pannonsafe.hu – ha egy kreatív megoldás kell a biztosításokhoz

Sokféle kreatív hobbit választhat magának az ember: festhet, szobrászkodhat, zenélhet, írhat, vagy akár még holnapig is sorolhatnám… Vagy választhat olyan hétköznapi dolgokat, amiket valamilyen kreatívabb formában valósít meg. Például, hogy meglévő szolgáltatásokat összekapcsol és egy közös helyen ad tovább az embereknek úgy, ahogyan az a leginkább logikus. A www.pannonsafe.hu van most a fejemben, ő rájuk gondolok, amikor ezeket a sorokat írom a kreatív megoldásokról a mindennapi életben.

Ez a cég ugyanis a megtestesítője számomra annak, hogy hogyan is érdemes a hétköznapokban kreatívnak lenni és ez milyen jelentősen tudja segíteni az emberek életét és általános problémáinak könnyű és gyors orvosolását. Mint mondjuk a biztosítás kötés vagy a hitelügyinétézés esetében. Ha pénzügyi szolgáltatásokról van szó, akkor én a www.pannonsafe.hu-t szoktam a barátaimnak ajánlani.

Nézzétek meg ti is a neten, ez egy olyan oldal, ahol rengeteg kalkulátort lehet találni a legkülönbözőbb igényekre, ezért aki itt keres biztosítást, az a legnagyobb valószínűséggel elég könnyen talál is. De van egy automatikus felugró chat ablak is, ahová el lehet küldeni az éppen felmerülő kérdéseket és erre is villám sebességgel érkezik a válasz – amennyiben olyan a kérdés. Aki pedig nem rest felemelni a telefont, annak ott is van lehetősége az egyeztetésre a legújabb biztosítási trendekről. Sőt, tovább megyek, még akár személyesen is lehet találkozni a szakértőkkel!

A Pannon-Safe Kt. központja Pécsett van ugyan, de az országban összesen 30 kirendeltséggel bírnak, tehát azért elég nagy eséllyel lehet belefutni egy üzletükbe valamelyik szomszédos nagyvárosban. Szerintem ez elég könnyedséget ad ahhoz, hogy aztán az ember biztosan a legjobb döntést hozza ebben a nagyon is fontos témakörben.

Érdemes mindenképpen figyelembe venni az olyan befolyásoló tényezőket is egy biztosítás megválasztásakor, hogy az alap szolgáltatás mellé mi jár még pluszban, kvázi ajándékként. Ezt is a www.pannonsafe.hu oldalon olvastam, természetesen nem magamtól tudom ezeket a hasznos infókat. Itt még ráadásul azokat a tipikus kiegészítő szolgáltatásokat is felsorolják, amelyekkel a lehető leggyakrabban lehet találkozni. Hogy csak egy-kettőt említsek meg belőlük, ilyen például a graffiti károkat és vandalizmusból származó károkat fedező csomag, a mostanában rendkívüli népszerűségnek örvendő napkollektorokra és napelemekre is kiterjedő biztosítás, vagy épp mondjuk a kerti bútorok sérülését is álló csomag. Ez utóbbiak egyébként lényegesen felértékelődtek a néhány héttel ezelőtti jégverésben – legalábbis az én baráti körömben.

Szóval ilyen kreatív lehetőségeket hordoz magában pusztán egy egyszerű biztosítós oldal is. Csak kell hozzá egy szemfüles ember, aki megalkotja, hogy egy helyen legyenek elérhetők az egy témakörben megtalálható kérdésekre adott válaszok és bumm, így lesz egy olyan jól forgatható oldal, mint amilyen a www.pannonsafe.hu. Ha nem hiszitek, nézzétek meg a saját szemetekkel és válasszatok jól a biztosítások, vagy pénzügyi szolgáltatások között.

www.pannonsafe.hu