Kreatív hobbi mellé, “elfáradós” hobbi

Jólesőn elfáradós… Mert én ennek a kettősségében hiszek! Van olyan hobbim, ami tipikus agytorna, nagyon nagy elégedettséggel tölt el, mert nagyon sok kreativitást igényel, és van olyan is, amivel viszont kitisztul utána a fejem.

Utóbbi nem más, mint a biciklizés, tulajdonképpen mondhatjuk, hogy az elektromos kerékpár! Azért lett konkrétabban ez a második, mert az elektromossal nagyobb távolságokat gyűrök le. A Viczai Kft.-től (motorbolt.co.hu) vásároltam ilyet, és sokkal könnyebben jutok nagyon messzire el vele! Ugyanannyi energiát használok fel, pont ugyanannyira kellemesen fáradok el, csak ezzel az energiabefektetéssel egy délutáni mini-kiránduláson vidékig is kijutok. Vagy Szentendrére akár, ahol mindig kellemesen elüldögélek a folyóparton. Imádom! Ezzel vezetek le a legjobban minden feszkót…

Az elektromos kerékpár egy csoda és nagyon hálás vagyok az említett webshopnak (még mindig motorbolt.co.hu), hogy nem csak a választék szolgálta azt, hogy vásárolhassak egy kiváló járgányt, de mindenféle kiegészítő is van hozzá. Azóta is veszek ezt-azt.

Eleve jó kis kiegészítős boltként ismertem meg (anno nem rögtön elektromos kerékpár boltként), mert vannak gumik mindenféle kétkerekűekre, meg motoros kiegészítők és ruházat. Faterom a nagy motoros a családban, ő ajánlotta a shopot!

Nekem pedig elsősorban ez az elektromos hajtással megtámogatott vonal jött tehát be. Maradok is emellett és a Motorbolt mellett, mert nem szabad csak mindig otthon ülni. Ők segítenek, hogy komfortosan és élvezetesen jussak el bárhová, és mindezt tehessen nagyon környezettudatos, modern úton-módon. Az elektromos közlekedési eszközök hatékonyak, vagányak, nekem lassan pótolhatatlanok! Imádom ezt a részét az életemnek! A legjobb hobbi, és a legjobb hatékony közlekedési forma is egyben.