Fűtés kreatívan és korszerűen

Megmondom őszintén, nem tudom elképzelni az életemet anélkül, hogy a kreatív időtöltés helyet kap a mindennapokban. Valószínűleg gyerekkoromban alakult ki bennem mindez, hogy különös erővel bír számomra, ha valamit alkothatok, bár közel sem lett belőlem művész vagy kézműves, de hobbiként nagyon erős bennem ez a késztetés és vágy. És idővel egyfajta szokássá is vált, mondhatni, ez is egyfajta terápiás eszközként funkcionál számomra, és hihetetlen jó érzés a flow-élmény, amit ad akár a gyöngyfűzés vagy az agyagozás, de ez csak két példa, imádok mindenféle új dolgot kipróbálni. Mostanság a gyémántképekkel szemezek, vagyis azok elkészítésével, de félek, hogy az már nekem is túl aprólékos és lassú lenne.

Szeretem ugyanis, ha valami gördülékenyen megy, mint például az ügyintézés a pacohaus.hu-n. Onnan jutott eszembe a téma, hogy a minap jött velem szembe az oldaluk, amikor elkezdtem a fűtési lehetőségeknek és a hőszivattyúknak utánanézni a neten, és ott is ragadtam a weboldalon, amikor rátaláltam. A gree klima ár ráadásul igen kecsegtetőnek tűnik számomra, szóval még ez is felkerült a listára a többi lehetséges dolog mellé. Ahogy néztem, a Paco Haus árai igencsak korrektek, ami felüdülés az ember sok kiadása mellett. Teljesen meglepődtem viszont akkor, amikor felfedeztem, hogy a feltüntetett árak nem kizárólag az eszközt tartalmazzák, hanem a telepítés költségétől kezdve a kiszállás díján át egészen minden „apróbetűs”, máshol sokszor rejtett összeget. Ez elsőre nagyon szimpatikus volt, így csak még lelkesebben olvastam tovább a bemutatkozójukat, ahol kicsit közelebb kerülhettünk a Paco Haus történetéhez és a név mögött álló arcokhoz.

A gree klima ár, ahogyan már említettem, kifejezetten tetszetős számomra, de még nem döntöttem, mi lesz a végső megoldás. Hőszivattyúkból egyébként bőven van választék, és tetszik a pacohaus.hu-n, hogy azért bőven találunk náluk termékeket, de egyáltalán nem hat zsúfoltnak az oldal. Szerintem érdemes lehet idekattintania másnak is, ha szeretne jó ajánlatokkal megismerkedni. Én még kicsit gondolkozom azon, hogy mi mellett kötelezzem el magam, de teljesen felvillanyozódtam a Paco Haus kedvező ajánlataitól – örülök, hogy a „gree klima ár” keresőkifejezés egy ilyen szuper webshophoz vezetett el. Remélem, hogy más számára is hasznos lehet, hogy megosztottam e legújabb felfedezésemet, mert ilyen jó dealekkel tényleg ritkán lehet találkozni – irány tehát a pacohaus.hu!