Kinek a kreatív hobbi, kinek a kertészkedés, mindkettőhöz van segítség

Családunkban eléggé szerte ágazóak az érdeklődési körök. Férjem hobbizenész, kisfiam barkácsolni szeret, kislányom szívesen időzik kreatív hobbis tevékenységekkel. Szeret kavicsot festeni, dekupázsolni, de olyan is volt már, hogy szülinapi zsúrjára saját készítésű meghívókat küldött szét a barátai között.

Én kertészkedni szeretek a legjobban. Amikor összeházasodtunk és fészket kerestünk magunknak, ahol letelepedhetünk és családot alapíthatunk, kizárólag családi házban tudtam gondolkodni. Lehetőleg jó nagy kerttel. Eléggé kezdő vagyok a témában, de nagy örömömet lelem a növények telepítésében és gondozásában. Először csak a gyepet nyírtuk-gondoztuk, hogy a gyerekeknek legyen hol játszani és szaladgálni, aztán tavaly már belevágtam egy kisebb veteményes létrehozásába is. Idén gyümölcsfákat és málnát szeretnék telepíteni.

Az összes kertészkedéssel kapcsolatos teendőt, legyen az virágföld-, szerszám-, vagy vetőmag rendelés, én mindig a www.gazdabolt.hu webáruházban szoktam lebonyolítani. Jó ideje csak tőlük rendelek már, véleményem szerint ők a legjobbak a webáruházak között. Termékeik köre rendkívül széles, áraik kedvezőek, webáruházuk esztétikus és könnyen kezelhető felületű.

Vetőmagoktól kezdve, virágföldön át kerti gépekig mindent megtalál itt az, akinek kertészkedéshez van szüksége bármire, de még szaktanácsadásra is akár!

Nagyon tetszik, hogy a webáruházban helyet kapott egy szaktanács menüpont, ahol a legkülönfélébb témákkal kapcsolatban lehet írásokat olvasni, kérdéseinkre választ kapni. Például, hogy mit tegyünk, ha száradnak a paradicsompalántánk levelei, vagy mit tegyünk, ha a veteményesünkben a talaj minőségét szeretnénk javítani.

Lassan itt a tavasz és aktuális a vetőmag rendelés, a webáruház felkészülten várja a vásárlókat rendkívül széles választékával. A vetőmag-hagyma-gumó cikkcsoportban a legnagyobb hazai és külföldi vetőmaggyártók termékei megtalálhatók. Vannak itt fű-, zöldség-, virág-, fűszernövény magok, de sokféle vetőgumó és dughagyma is fellelhető a választékban.

Kislányomnak a hobbiboltból, magamnak a gazdaboltból rendelek termékeket, hogy mindketten kiteljesedhessünk kedvenc időtöltésünk gyakorlásában.