Kis és nagy változások a mindennapjaimban: varrás és étkezés

Már egy jó ideje elvesztettem a kedvemet minden kreativitást levezető tevékenység felé, és ez eléggé zavart is meg szomorított is. Most, hogy megszületett az unokahúgom, gondoltam csinálok neki valamit, ami remélhetőleg sokáig örömöt okoz majd neki. Így kezdtem el plüss nyulat varrni neki… Kézzel, mert gépem még nincs. Ez körülbelül egy hetes munka volt, de nagyon élveztem, és ahhoz képest, hogy első próbálkozás volt nagyon jól sikerült. Szóval biztos, hogy fogok még varrni, a következő egy vintage stílusú ruha (vagy csak szoknya) lenne, de annak még neki kell gyürkőznöm. A másik nagy változtatás az étrendemben következett be. Nagyjából középiskolás korom óta furcsa fejfájásom van, ami szinte egész nap tart, és semmi nem mulasztja el. Szóval gondoltam utána nézek, hátha van erre valami csodaszer.

Azt találtam, hogy sajnos túl kevés vitamint viszek be a szervezetembe. Közben egy egészséges életmód csúszdán is sikerült lecsúsznom, és hipp-hopp a biocity.hu oldalán kötöttem ki. Ez nem volt egy rossz dolog, mivel nagyon sok hasznos dolgot tanultam, találtam és olvastam itt. Főleg azoknak tudom ajánlani ezt az oldalt, akik mernek újítani, vagy éppen akarnak újítani az életvitelükön, és nem félnek, hogy esetleg a családtagjaik furán néznek rájuk. Én magam például a drogériás résznél ragadtam le a mosószert pótló, környezet kímélő megoldásoknál. Sikerült meggyőznöm otthon mindenkit, hogy már pedig kipróbáljuk, szóval ki lesz próbálva, és ha beválik, akkor bye-bye mosószer.

Persze ezek nem olcsóak, de legalább a szállításuk nincs az egyekben. 13 ezer forint alatt 1300 forint a szállítás pick-pack pontra és házhoz is, csomagpontra, ahová csak öt kilóig lehet rendelni, 700 forint 7 ezer forint alatt.

Ha a ti figyelmeteket is felkeltette a biocity.hu, és szívesen tájékozódnátok, a ti konyhátokban vagy fürdőtökben, min lehetne változtatni, hogy egészségesebben éljetek, kattintsatok a linkre, és nézzetek körül.