Kreatív gumiabroncs rendelés

Éppen egy grafikus képzésen veszek részt, ahol az egyik futó projekt, egy képzeletbeli autószervíznek a logótervezése volt. Eléggé részletes kutatómunkát végeztem a témában, hogy mi az, ami működik és mi az, ami nem. A nagy kutakodásban pedig rátaláltam a gumi diszkont hu weboldalra.

Az oka pedig annak, hogy most szeretnék most többet is mesélni nektek a gumi diszkont hu oldalról, mert ennek az oldalnak köszönhetően nem csak a logóm született meg, hanem további izgalmas grafikai projekteket is meg tudtam valósítani. Bár eddig nem igazán értettem az autógumikhoz ezen az oldalon teljesen kikupálódtam, mert A-tól Z-ig minden le van írva a témában, illetve a blog oldalon érdekes cikkeket is olvashatunk, szerencsére úgy, hogy még a laikusok is mindent megérthetnek belőle, hiszen egyáltalán nem szakzsargonokkal tűzdelt szövegről van szó.

Például itt tudtam meg, hogy mennyire fontos, hogy folyamatosan szemmel tartsuk a gumik mintázatának a kopását, illetve, hogy egy sima 100 forintos érme is segítségünkre lehet ha ellenőrizni akarjuk az abroncsok állapotát.

Ami pedig még nagyon érdekes volt, hogy volt egy cikk arról, hogy érdemes-e használt autógumit venni, akárcsak költséghatékonyság tekintetében. Szerintem senkinek nem ismeretlen a jelenség, hiszen sokan csinálják, hogy használt gumikat vesznek, ám közel sem biztos, hogy ez egy jó és biztonságos ötlet. Végülis gondoljunk csak bele: ha egy ilyen terméket veszünk, fontos, hogy jó állapotban legyen, de akkor itt jön a kérdés, hogy miért adja el az illető, ha annyira jó állapotban van, hogy még vígan lehet használni, miért akarja eladni? Nyilván nem kell rögtön átverésre vagy a legrosszabbra gondolni, de nem árt az óvatosság sem.

A gumi diszkont hu oldal tanácsa az, hogy inkább óvakodjunk a használt gumik vásárlásától, hiszen az már biztos nem lesz egy 100%-os darab, így idővel biztosan újabb cserére lesz szükség, mert el fog kopni, az pedig balesetveszélyes lesz. Persze most mondhatnánk, hogy egy teljes csere vagyonokba kerül, de szerencsére a széles kínálatban lehet találni sokkal kedvezőbb árú darabokat is. Inkább efelé az irányfelé érdemes akkor mozdulni, és így legalább tényleg jó minőségű, rejtett hibáktól mentes autógumikat tudhatunk magunkénak.

A gumi diszkont hu oldal egy 19 éve az iparban mozgó magyar cég, akik csak és kizárólag új abroncsokat értékesítenek, személyautókra, kisteherautókra és terepjárókra. Vannak téli, nyári és négyévszakos darabok bőven, jelesül 30 ezer, ezért nem kell aggódni, hogy nem találod meg azt, amit keresel. Nagyon részletes keresési felülettel rendelkeznek, de ha esetleg bármi kérdésed lenne, akkor a kapcsolatok fül alatt megtalálod az elérhetőségüket, ahol további tájékoztatást kaphatsz az ügyfélszolgálattól.

A kiszállítási is szuper gyors, ha nem a szezon idején rendelsz és még 12 óra előtt leadod a rendelésed, másnapra már meg is érkeznek a gumik, de a tavaszi vagy őszi zsongásban vásárolsz, akkor is maximum 4-5 napig kell várnod rá. De ha te nem szereted a futárszolgálatot, akkor személyes átvételre is van lehetőséged, ilyenkor ezt jelezned kell mikor leadod a rendelést majd el kell látogatnod a miskolci átvételi pontjukra.

Nekem nagyon jó élmény volt rátalálni erre az oldalra. Javaslom, hogy néz körül te is, ha még nem is a gumirendelés miatt, a hasznos és érdekes infók biztos, hogy neked is jók lesznek valamire! Én 5-öst kaptam a projektemre, szóval nekem bevált!

gumi diszkont hu