Kreatívan vásárolni

Hogyan tudok minél több nekem tetsző dolgot megvásárolni? A női kreativitás nem ismer határokat, ha a vásárlásról van szó. Nézzük meg hogy milyen módszerekkel élek, hogy a legtöbbet kihozzam a vásárlásra fordított anyagi keretemből…

Rengeteg boltban törzsvásárlói kedvezménnyel rendelkezem, pontgyűjtő játékokban veszek részt, felrögzítem a kódokat ha valahol nyereményjátékot hirdetnek meg. Keresem a különböző márkák kreatív kampányait, hogy részt vehessek a játékaikban, és így korántsem hagyományos módon szerezzek meg egy-egy kiszemelt terméket… Szeretek élni minden olyan lehetőséggel, ahol pontokat lehet gyűjteni, kuponokra lehet vadászni. A kuponkodok.hu is abba a kategóriába esik, amit rendszeresen követek, hiszen izgalmas kedvezményekkel aktualizálja mindig az oldalát. Amellett, hogy rengeteg akciót gyűjtenek itt össze, a weboldal megspórol számomra egy csomó időt és pénzt is. Nagyon szeretek erre az oldalra ellátogatni. Nem nekem kell egyenként felkutatni a különböző webáruházak működő kuponjait, ezt a kuponkodok.hu megteszi helyettem, és összegyűjtve felkínálja használatra.

Most a lakberendezés témakörében vagyok érdekelt. A 4home kuponkód nagyon felcsigázott, ezt a lehetőséget is kreatív megoldásnak tartom az otthonom díszítésére.

A 4home kuponkód statisztikáját látva kissé meglepődtem, majdnem elérte az ezret a kupon felhasználóinak a száma. Erről az akcióról én sem maradhattam le, azonban ez csak egy volt a sok kupon közül, ami engem érdekelt…

A TOP 50 kuponkódok izgalmas meglepetéseket rejtegetett. Itt találtam a legnépszerűbb, másokat is vásárlásra motiváló akciókat. A toplistában szerepelt a 4home kuponkód is, más népszerű márkákkal egyetemben. A kategóriák tematikus csoport is nagyon sok segítséget nyújt, hiszen a legáltalánosabb fogalmakat külön osztályba gyűjti. Ennek a rendszerezésnek köszönhetően könnyedén megtaláljuk a hozzá tartalomban passzoló kupont. Viszont azt is megtehetjük, hogy a főoldalon a keresőbe beírjuk a keresett webáruház nevét, és a találati listából megtudhatjuk, hogy éppen hány kedvezmény áll rendelkezésre. Az itt található kuponok mindig tisztán és reklámmentesen kerülnek a vásárló elé. Nem töltök hosszú frusztráló perceket azzal, hogy kiderítsem a titkát a kuponok használatának. Tisztán, korrekten és ingyen a rendelkezésemre bocsájtják őket. A vásárlók segítségére sietnek egy kedves animációs videóval, ahol játékosan bemutatják a kuponok aktiválásának a lépéseit. Ennek a titka röviden összefoglalható három lépésben: másolom-beillesztem-beváltom! És máris levonódik a kedvezmény a vásárlás végösszegéből. Egy-egy vásárlás során akár több ezer forintot is meg lehet spórolni, ezért tényleg érdemes figyelni a weboldalt.

Az weboldal érdekei szinkronban vannak a vásárló érdekeivel, hiszen mindkét fél arra törekszik, hogy minél több kupon legyen érdemben felhasználva. A kis videó amellett, hogy a segítségnyújtásra lett kitalálva, az információ nyújtásában is remekel. Ebből a képanyagból tudtam meg, hogy a kuponkodok.hu a legnagyobb kuponokat gyűjtő weboldal Magyarországon. Hatszáznál is több webáruház kedvezményeit, kuponjait, akcióit szállítja az internetezők elé évről-évre.

A kuponokat mind asztali gépen, mind telefonon érvényesíteni tudom. A legváltozatosabb kedvezményekkel lehet találkozni. Ingyenes szállítás, ajándékok hozzáadása a vásárolt termékekhez, kettő az egyben akció, jelentős áresések. Ezért bárhol vagyunk, a kuponkodok.hu kéznél van, hogy a kedvemben járjon a legújabb akcióval. Ajánlom mindenkinek bárhol, bármikor!