Nagyszerű oldalról rendelt varrógépet, kezdhetjük is az alkotást!

Már lassan fél éve kacérkodom a gondolattal, hogy neki kéne állni megtanulni varrni, de eddig mindig csak halogattam a varrógép vásárlást. Mert, hogy drága, mert, hogy mi lesz, ha nem tudom majd használni, mert… Mindig volt valami kifogás. Végül most aztán elhatározásra jutottam. A kérdés már csak az volt, honnan rendeljek? A modellt már körül belül kinéztem magamnak, egy nem túl drága, egyértelműen kezdőknek való kis gépről van szó.És itt hallgatta meg a Google szelleme az imáimat, mert egyből kiadta az oldalt, amit kerestem, ez pedig a https://www.bestmarkt.hu volt.

Csak simán beírtam, hogy varrógép, aztán az olcsóbbtól való nézetet állítottam be. Nem akartam fájdítani a kis szívemet a nagyon szép, de kegyetlen drága profi gépekkel. Mármint valakinek biztos megéri, csak az nem én vagyok. És úgy tervezem, hogyha ezzel már egy kicsit gyakoroltam, megnézem, milyen a mama rég Singer gépével varrni. Na, de az még messze van.

Ez a webshop azért is tetszett annyira, mert szinte már a következő nap a kezembe foghattam a gépet, és nagyon boldog voltam tőle. Ugyan a szállítás utalásos (vagyis inkább bankkártyás) fizetéssel 1400 forint volt, még így is nagyon megérte már a gyors szállítás miatt is. Az elállás, mint a legtöbb helyen (kivéve, ha cipőről van szó) itt is 14 nap, ez alatt az idő alatt igyekszem kitapasztalni, és reménykedni, hogy nincs semmi baja.

Az oldalon persze nem csak varrógépet lehet találni, ez egy kifejezetten pici része a felhozatalnak. Ahogy elnéztem, jobbára (nem túl meglepően) gamer cuccok vannak itt, meg komolyabb számítógép tartozékok, szoftverek és hasonlók. Ami nagyon megdobogtatta még a szívemet, azok az e-bookok voltak, de még működik az első, úgyhogy azt majd esetleg anyának ajándékba.

Minden esetre, és biztos, hogy visszanézek majd még a https://www.bestmarkt.hu webshopjába, és nektek is csak ajánlani tudom, ha elektronikát kerestek. Ez itt kérem jó minőség, jó áron gyors kiszállítással. Szerintem ennél többet nem is kérhetnénk.